İİBF Maliye Bölümü

Misyon ve Vizyon

11/12/2014 12:36:59 - 11/12/2014 12:36:59 - 10380 Okunma

Maliye Bölümü

Kırklareli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde bulunan Maliye Bölümü; Bütçe ve Mali Planlama, Mali Hukuk, Maliye Teorisi ve Mali İktisat olmak üzere dört anabilim dalından oluşmaktadır. Bölüm bünyesinde beş araştırma görevlisi bulunmaktadır. Maliye Bölümüne lisans düzeyinde öğrenci kabul edebilmek için çalışmalar devam etmektedir.

Vizyon;

Kırklareli Üniversitesi Maliye Bölümü’nün temel vizyonu; uluslararası akademik kültüre uygun disiplin ve kalite anlayışı ile maliye alanında özgün bir bilimsel anlayış ortaya koyabilen bilim insanları yetiştiren, ulusal ve uluslararası düzeyde mali sorunlara çözüm üretebilen, özgüven sahibi mezunlar verebilen bir bölüm olmaktır.

Misyon;

Kırklareli Üniversitesi Maliye Bölümü’nün temel misyonu; son yıllarda yaşanan ekonomik krizlerle önemi dahada artan maliye alanındaki sorunları bilimsel yöntem ve tekniklerle tespit edip çözümler üreten çalışmalar ortaya koymak, ülkemizin maliye alanında ihtiyaç duyduğu uzman eleman gereksinimini donanımlı ve nitelikli mezunlar vererek karşılayabilmektir.

Misyon ve Vizyon

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.